Over ons

Welkom op livingleeuwarden.nl,

Deze website is volledig gericht op de Friese provinciehoofdstad Leeuwarden. Waarschijnlijk niet de eerste de beste stad waar je aan denkt om een dagje naartoe te gaan. Toch is het wel een hele leuke stad. Daar weet ons team alles van. Om jou te laten zien wat er in Leeuwarden allemaal te beleven is, nemen wij je op deze site mee op een digitale rondreis door de stad. Uiteraard krijg je niet alles te zien, want het moet natuurlijk nog wel leuk zijn Leeuwarden ook echt te bezoeken.

Wanneer jij als toerist naar Leeuwarden gaat, wil je natuurlijk wel weten wat je er allemaal kunt doen. Nou, in Leeuwarden is genoeg te doen, wees daar maar niet bang voor! De stad heeft talloze bezienswaardigheden. Wij bezochten er heel wat en hebben hier uiteindelijk een selectie gemaakt. Daarnaast deden we onderzoek naar evenementen en andere uitstapjes. Uiteraard hebben we tussen de bedrijven door de Friese lekkernijen niet links laten liggen tijdens onze koffie- en lunchpauzes.

Wij zijn misschien niet helemaal objectief, maar Leeuwarden is zeker een bezoekje waard. Dit is zeker het geval wanneer jij van oude panden en sprookjesachtige sferen houdt. De binnenstad van Leeuwarden is namelijk historisch. Je vindt er niet alleen oude, kleine huizen, maar ook gebouwen die vroeger een belangrijke rol hebben gespeeld in de gemeenschap. Wil je dit met eigen ogen bekijken? Dan zit er niets anders op dan de stad zelf te bezoeken. Wij ontvangen je in ieder geval met open armen in Leeuwarden!